INBJUDAN till X-CUP Lopp 1

Tid: Söndagen den 20/6 2021

Försäljning/utlämning av chip vid startområdet öppnar 08:00 och är öppen fram till 10:30.

Banan är endast öppen för uppvärmning till 08:50.

Start 1 startar 9:00. Startfållan stängs 8:50.
Start 2 startar 11:00. Startfållan stängs 10:50.
OBS! Inräkning i startfållorna 10 minuter innan start!

Inget knatteracet kommer tyvärr kunna köras pga rådande pandemiregler.

Plats: Kristianstad. Bockatorpet.
Parkering, sekretariat och start vid Grönalundsvägen 60, Önnestad. Se bild här intill.

Varmt välkomna!

Information om parkering/TC

Parkering, tävlingscenter (TC) och startfållor är placerade på samma ställe som vi hade parkering och start 2019, dvs strax söder om väg 21 (Hässleholmsvägen) väster om Kristianstad (se bild). 

Eftersom vi har en pandemianpassad tävling kommer endast de som kör för tillfället att släppas in på tävlingsområdet under tiden som loppen körs, dvs från strax innan 9 till ca 12:30. Mål- och varvning ligger som tidigare uppe vid Bockatorpet men där får endast funktionärer och tävlande vistas under själva loppet, detta för att förhindra att fler än 150 deltagare befinner sig samtidigt på tävlingsområdet. Efter målgång rekommenderar vi att deltagarna i start 1 rullar ner till parkeringen i god tid innan start 2 kör igång. När alla har gått i mål i start 2 kl 12:30 är tävlingen slut och då är det fritt att vistas var man vill.

Sekretariat och fikautdelning (förpackad och Covid-19 säkrad) kommer att finnas precis utanför tävlingsområdet i anslutning till parkering och startområdet inom det markerade området nedan.