IINBJUDAN X-CUP Lopp 6

Tid: Söndagen den 19/9 

Försäljning/utlämning av chip vid start-/målområdet öppnar 08:15 och är öppen fram till strax innan 11:00.

Banan öppen för uppvärmning 08:00 - 09:00 samt 10:15-11:00

Start.1 kl 09:00
körtid 60 min + påbörjat varv (ungdomar under 13 kör 40 min)

Start.2 kl 11:00
körtid 60 min + påbörjat varv

Knatteracet körs preliminärt kl 10.30. Knatteracet är kostnadsfritt och kräver ingen föranmälan.

Plats: Regnbågsbanan i Malmö

Varmt välkomna!

Parkering/TC/Vägbeskrivning/Bana  (preliminär)

Tävlingscentrum är beläget längs med cykelvägen som ligger i anslutning till Regnbågsbanans start och mål. Se kartorna nedan. 

Parkering finns vid Luftkastellet som ligger vid slutet av Utsiktsvägen i Malmö. Se karta eller Google på https://goo.gl/maps/mqAd1LuYkCE9afqY6

OBS! Ingen parkering är tillåten längs med Utsiktsvägen förrän man kommer fram till Luftkastellet, utan här råder strikt parkeringsförbud.

Skulle parkeringen bli full vid Luftkastellet går det också fint att parkera på Sibbarps Camping som ligger på den norra delen av kartan. Observera att man för att hitta dit måste köra tillbaka på Utsiktsvägen och ut på Kalkbrottsgatan och sedan in på Tältängsvägen. Länk till Sibbarps Camping eller First Camp Sibbarp som den numera heter: https://goo.gl/maps/LB2ipeeEZKz53V9Z9

Då det är lite besvärligt att få tillstånd till att sätta ut mobila toaletter på området och då det finns fina publika toaletter ca 1000 meter från målområdet kommer vi att hänvisa till dessa istället för att hyra in toaletter denna gång. Det går fint att parkera nära toaletterna vid campingen och därifrån cykla den knappa kilometern till målområdet. 

Banan är den nya uppdaterade Regnbågsbanan 4.0 med startloop anpassad för X-Cup som utgår från Luftkastellet. Beroende på väderleksförhållande som därmed påverkar underlaget kan banan komma att anpassas jämfört med den fulla slingan.
​​​​​​​
Banan på Strava: https://www.strava.com/segments/23124561

Knatteracet kommer att gå på de delar av banan som ligger i anslutning till start- och målområdet.