IINBJUDAN X-CUP Lopp 6

Tid: 

Försäljning/utlämning av chip vid start-/målområdet öppnar 08:15 och är öppen fram till 11:00.

Banan öppen för uppvärmning 08:00 - 09:00 samt 10:15-11:00

Start.1 kl 09:00
körtid 60 min + påbörjat varv (ungdomar under 13 kör 40 min)

Start.2 kl 11:00
körtid 60 min + påbörjat varv

Knatteracet körs preliminärt kl 10.30. Knatteracet är kostnadsfritt och kräver ingen föranmälan.

Plats: 

Varmt välkomna!

Parkering/TC/Vägbeskrivning/Bana  (preliminär)

Parkering finns vid Luftkastellet som ligger vid slutet av Utsiktsvägen i Malmö. Se karta. OBS! Ingen parkering är tillåten längs med Utsiktsvägen förrän man kommer fram till Luftkastellet, utan här råder parkeringsförbud.

Skulle parkeringen bli full vid Luftkastellet går det också fint att parkera på Sibbarps Camping som ligger på den norra delen av kartan. Observera att man för att hitta dit måste köra tillbaka på Utsiktsvägen och ut på Kalkbrottsgatan och sedan in på Tältängsvägen.

Då det är lite besvärligt att få tillstånd till att sätta ut mobila toaletter på området och det finns fina publika toaletter ca 1000 meter från målområdet, kommer vi att hänvisa till dessa istället för att hyra in toaletter denna gång. Det går fint att parkera nära toaletterna och därifrån cykla den knappa kilometern till målområdet. 

Banan är den nya uppdaterade Regnbågsbanan 3.0 med startloop anpassad för X-Cup. Beroende på väderleksförhållande som därmed påverkar underlaget kan banan komma att anpassas jämfört med den fulla slingan.
Banan på Strava: https://www.strava.com/segments/20368604

OBS! Bilden nedan visar Regnbågsbanan 2.0 som numera är förlängd i den östra delen.